-- KARAHALLILAR VAKFI BAŞKANLARI --

Prof. Dr. Servet KARAHAN

1991-1992
1995-1996
1954 Karahallı doğumlu. Salih ve Hanımayşe Karahan oğlu. İ.Ü.T.F. mezunu.
1990 yılında genel cerrahi dalında doçent.1996 yılında ise profesör ünvanını almıştır.Son görevleri arasında Okmeydanı Hastanesi Başhekimliği ve SSK Sağlık İşleri Genel Müdürlüğü bulunmaktadır. Halen Okmeydanı Hastanesinde görevli olup ayrıca Kızılay Genel başkan vekilliği görevini de sürdürmektedir.
Op.Dr.Hatice Karahan ile evli olup Fatih ve Salih Nafiz adında iki çocuk babasıdır.

Mustafa YILDIRIM

1992-1995

1946 Karahallı-Buğdaylı köyü doğumlu. İlyas ve Fatma oğlu.  Lise Mezunu.Uzun yıllardır tekstil sektöründe imalat ve satış işi yapmaktadır.
Karahallılar Vakfının kurucu üyesi ve ilk başkanıdır.2 dönem vakıf başkanlığı yapan Yıldırım evli ve üç çocuk babasıdır.

Dr.Ercüment BURSALI

1998-2000

1954 Karahallı doğumlu. Osman ve Fatma Bursalı oğlu.1980 yılında CTF'den mezun oldu.
1988 yılından beri Karadeniz mahallesindeki kendi polikliniğinde serbest hekim olarak çalışmaktadır. Nuran hanımla evlidir. Sevde Aslı, Fatma Merve, Osman Safa, Rüveyde ve Muhammet Ali adında beş çocuk babasıdır

Aziz GÜREL

1996-1998
2000-2008

1956 Karahallı-Dere mahallesi doğumlu. Çetin ve Havana oğlu.Uzun yıllardır ticaretle uğraşmakta olup halen İstanbul-Maltepe’de kardeşi ve oğulları ile birlikte beyaz eşya-mobilya satış ve mobilya imalat işi yapmaktadır. Vakfımızın kuruluş yıllarından beri yönetimlerde görev alan Gürel, 5 dönem  vakıf başkanlığı yapmıştır. Lise mezunu olup evli ve iki çocuk babasıdır. Aziz Gürel 01.02.2010 tarihinde vefat etmiştir

Ahmet BURSALI

2008-2010
2010-2012

1956 Karahallı-Yeni Mahalle doğumludur. Baba adı Hüseyin olup ana adı Raife’dir.
1980 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. 1984 yılında Ümmügül hanımla evlenen Ahmet Bursalı’nın Elif, Rabia, Kevser ve Didar adında dört kızı vardır. Çocukluk yıllarından beri ticaretin içinde olan Ahmet Bursalı, halen İstanbul-Beşyüzevler semtinde Hyundai bayiliği ve mobilya-beyaz eşya mağazası işletmeciliği ve konut yapım işi yapmaktadır. Üç dönem vakıf yönetim kurulu üyeliği yapan Ahmet Bursalı, 2008-2010 ve
2010-2012 yılları arasında olmak üzere iki dönem vakıf başkanlığı yapmıştır.

Rıza POLAT
(Dernek Başkanı)

Karahallılar Derneğinin Kurucu Başkanı

1939 Karahallı doğumlu. Paşalarlı Tahir Polat(usta) ile Zahide hanımın dördüncü çocuğu.
Savaştepe İlk Öğretmen Okulu ve Bursa Eğitim Enstitüsü Edebiyat Bölümü mezunu.
Gaziantep, Karabük ve İstanbul'da yıllarca öğretmenlik yaptıktan sonra istifa ederek ticarete atılmıştır. Mehmet Emin Özer kızı Yıldız hanımla evli olup Barış ve Özgür adında iki erkek çocuk babasıdır. İstanbul'daki Karahallıların ilk ticari ortaklığı olan Karpaş şirketinin kurucularındandır. 1984 yılında kurulan ve vakfımızın temeli sayılan Karahallılar Derneğinin kurucu başkanıdır. Oğlu Barış Polat ile birlikte Karahallılar Vakfının mütevelli heyet üyesidir.

Cahit ZORA
(Dernek Başkanı)

Karahallılar Derneğinin İkinci Dönem Başkanı

1947 Karahallı doğumlu. Sulu Omarlar sülalesinden Ömer ve Hanımayşe Zora oğlu.
1971 yılında İÜ Fiziki Coğrafya bölümünden, daha sonra İÜ İşletme Fakültesi İdari İşler bölümünden mezun olmuştur.Eczacı Şennur hanımla evlidir. Sencer ve Selen adında iki çocuk babasıdır. Halen Bayrampaşa'da Bilgisan bilgisayar firması ile beyaz eşya satış mağazası işletmektedir. Müzik ve siyasetlede ilgilenen Zora Karahallılar Derneğinin seçilen ilk başkanıdır. 2008 yıılında vefat etmiştir.

Anasayfa  |  Gazetemiz  |  Haber - Duyuru  |   Kuruluş Hikayemiz   |  Vakıf Gayesi
|  Vakıf Yönetimi  |   Lehçemiz - Şivemiz   |  Mahalleler - Köyler
|  Sülale isimleri   |    Fotoğraf Galerisi| İletişim